Om Smart Lashes franslim


Om Smart Lashes franslim

I vårt sortiment hittar du ett stort antal lim för ögonfransförlängning som passar även de mest krävande fransstylisterna. När du väljer lim är det viktigt att inte bara ta hänsyn till din erfarenhet och kompetens, utan också till dina förvaringsalternativ. Ögonfranslim är benägna att temperaturfluktuationer, så det är nödvändigt att följa tillverkarens instruktioner när du lagrar dem. När du använder franslim är det nödvändigt att hålla rätt luftfuktighet, som bör vara över 50 %. Det är också nödvändigt att skaka dem noggrant före användning för att blanda alla komponenter. Att följa alla lagrings- och användningsvillkor kommer att ha en positiv effekt inte bara på enkelheten att arbeta med limmet utan också på ögonfransförlängningens hållbarhet.

Franslim är huvudsakligen uppdelade efter torktiden, nämligen lim för nybörjare med längre torktid och lim för proffs med kortare torktid. Nybörjare har därmed tillräckligt med tid för att räta ut fransarna i rätt riktning, medan franslim med kortare torktid inte försenar proffs på jobbet.

Lim med lägre ånghalt är avsedda för mer känsliga kunder, vilket minskar sannolikheten för allergiska manifestationer under appliceringen. I det här fallet är det dock nödvändigt att ta hänsyn till att ögonfransförlängningarna kommer att pågå en kortare tid.

Vi erbjuder också klara franslim, som är avsedda för ögonfransförlängning med färgade ögonfransar eller för att förtjocka ögonbrynen. Vid dessa tillfällen skulle fogarna som skapas av svarta standardlim vara för synliga och störande.

 

Lim för nybörjare

Ultra Super
torktid: 1-2 s

 

Lim för proffs

Sunny XD Rapid
torktid: 1-1,5 s torktid: 1 s
   
Black liner Premium
torktid: 1-1,5 s torktid: 1 s
   
Sky Volume
F1
torktid: 1 s
torktid: 0,5 s


   
Ultra Super Ultimat bindning
torktid: 1-2 s torktid: 1 s

 

Lim för känsliga ögon

Sensitive Safety
torktid: 2-3 s torktid: 4 s

 

Klara lim

Ultra clear Clear Bond
torktid: 2-3 s torktid: 2-3 s