Desinfektion av medicinska verktyg 200 ml - Pure

SKU
NASTROJE-200-PURE
44 kr
In stock
Avsedd för: desinfektion av verktyg
Lukt: luktfri
Storlek: 200 ml
Vi skickar på Monday (20/05/2024) om du beställer inom .

Desinfektionsmedel baserat på kvartära ammoniumsalter och aldehyder i form av utspätt koncentrat avsett för omedelbar applicering för desinfektion av ytor och instrument.

Det används för att desinficera och tvätta alla tvättbara ytor och ytor, samt för att desinficera verktyg genom nedsänkning, särskilt inom sociala och medicinska områden, tjänster, pedikyr- och manikyrsalonger, frisörer, kosmetika, wellness och fitnesscenter, där de avsevärt minskar bakterier.

Detavlägsnar bland annat mikroskopiska trådformiga svampar - svampar, mikroskopiska j ästsvampar - jäst ochmikroorganismer Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, etc. Dessutom ger det en behaglig doft och lämnar inga fläckar.

Desinfektionsmedel kan användas för: arbetsredskap, golv, arbetsytor, sanitära anläggningar, toalettstolar, barnleksaker, badkar, fitnessmaskiner, rehabiliteringsstolar och hjälpmedel etc.

Användning:

Golv och arbetsytor: spraya på det objekt du vill desinficera och rengöra och låt det verka. Tvätta inte. Produkten är redan utspädd i idealiska proportioner och är avsedd för omedelbar applicering.

Om du vill desinficera eller tvätta produkterna, låt dem ligga i badet i 10 minuter, ta sedan bort och torka produkten.

SKU NASTROJE-200-PURE
GTIN 8596342046865
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions