Kosmetiska lampor

Belysningens kvalitet har stor inverkan på arbetseffektiviteten och i synnerhet på ögonhälsan. Bristande ljuskvalitet kan orsaka koncentrationssvårigheter, trötthet, obehag, ögon- och huvudvärk eller andra problem. Varje salong som vill erbjuda professionella tjänster behöver kvalitetsbelysning enligt hygieniska standarder. Belysningen bör inte skapa bländning och skuggor som anstränger ögonen och kan orsaka dålig prestation (studien rapporterar upp till 30%). Det bör understrykas att dålig belysning inte bara innebär brist på ljus, utan även för mycket ljus.

När du väljer belysning ska du främst fokusera på ljusets intensitet och dess färgnyans. Den perfekta lampan bör ha dessa parametrar justerbara. Var också uppmärksam på själva lampkonstruktionen. Om du vet att den kommer att stå på ett ställe, är det bättre att välja en mer robust bas. Om du vill flytta lampan eller resa med lampan är det bättre att välja en lätt konstruktion. Ett annat alternativ är att skruva fast lampan ordentligt i bordsskivan.

I vårt sortiment hittar du en hel rad lampor som uppfyller alla ovanstående villkor. Tack vare det stora urvalet kan du perfekt harmonisera med inredningen i din salong.
Shop By

10 Items

Set Descending Direction
 1. Kosmetisk lampa MOON

  Specialpris 1 619 kr Regular Price 2 549 kr
 2. LED Selfie-ringljus - vit

  Specialpris 66 kr Regular Price 109 kr
 3. LED Selfie-ringljus - rosa

  Specialpris 66 kr Regular Price 109 kr
 4. Out of stock
 5. Out of stock

10 Items

Set Descending Direction