Ögonlappar - Hyaluronsyra

SKU
BF-EYEMASK-HYALURON
-49%
Specialpris 18 kr Regular Price 35 kr
In stock
Produkt: under ögon patchar
Hudtyp hud 20+
Aktiv ingrediens: hyaluronsyra
Förpackningens innehåll: 1 par
Vi skickar på Monday (20/05/2024) om du beställer inom .

Besväras du av små rynkor, påsar eller mörka ringar under ögonen? Skaffa en ögonmask och inkludera den i din regelbundna hudvårdsrutin.

  • Inte bara din hud förtjänar regelbunden vård, utan även dina ögon och ögonområdet. De får mycket att göra under dagen och ögonen kan se trötta och utmattade ut. Unna dig en ögonmask minst en gång i veckan och njut av behaglig uppfriskning och näringsrik regenerering.
  • Intelligent Skin Therapy eye google är en speciellt framtagen mask för expressvård av hud som är benägen att förlora fukt runt ögonen.
  • Tack vare användningen av en unik form med en 100% organisk sammansättning garanterar den 99% absorption av aktiva ämnen i huden inom bara 15 minuter.
  • Den innovativa kompositionen baserad på en hög koncentration av en huvudingrediens i maximal koncentration - lågmolekylär hyaluronsyra, garanterar omedelbar djup hydrering, regenerering och näring, förbättrar hudens elasticitet och fasthet, slätar ut rynkor och uttryckslinjer.


Instruktioner för användning:

  • Applicera ögonkuddarna på ren och behandlad hud. Applicera på ögonområdet och låt verka i 15 minuter. Använd 2-3 gånger i veckan.
SKU BF-EYEMASK-HYALURON
GTIN 5902431770109
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions