Skyddssköld med luftfuktare Smart Lashes

SKU
MOIST-FACEMASK
-4%
Specialpris 22 kr Regular Price 23 kr
In stock
Produkt: skärm med luftfuktare
Material: plast
Storlek: 16 x 7 cm
Förpackning: 1 styck
Vi skickar på Monday (20/05/2024) om du beställer inom .

Hur får du en bekväm applicering av fransförlängning, som är säker för dig och dina kunder, och ögonfransarna håller så länge som möjligt?

Luftfuktighet är en mycket viktig aspekt som kan påverka komponenterna i ett franslim och dess egenskaper. Franslim behöver fukt för sin polymerisation, vilket de absorberar från sin omgivning. Om luftfuktigheten är låg kommer fogarna mellan ögonfransförlängningarna inte att vara tillräckligt starka. Dessutom kan låg luftfuktighet direkt påverka din och din kunds hälsa. Ångor från franslim kan komma in i luftvägarna och irritera halsen eller ögonen. De kan också irritera och torka ut huden på händer, ansikte och ögonlock.

  • Det förbättrade ultralätta ansiktsskyddet är ett mycket effektivt hjälpmedel för alla fransstylister, som kommer att lösa problemet med irritation under applicering av ögonfransar mycket enkelt.
  • För att fukta din omgivning, fäst helt enkelt en bomullsdyna på skyddsmasken, som är något våt. Under polymerisationen absorberar limmet fukt och ingen irritation kommer att uppstå.
  • Tack vare den mycket lätta vikten är det möjligt att bära masken under en längre tid och därmed skydda ditt ansikte. Mjuka elastiska band orsakar inte obehagligt tryck på öronen.


Instruktioner för användning:

  • Ta bort skyddsetiketten innan du använder masken för första gången.
  • Ställ in önskad längd på gummibanden och fäst med ett skjutreglage. Placera den på hakan och justera gummibanden så att du kan bära dem.
  • Fäst en lätt fuktad bomullsrondell på masken innan du börjar arbeta för att göra ditt arbete mer effektivt.

SMART TIPS: Luftfuktaren kan användas av dig och även av dina kunder som är känsliga för limångor.

SKU MOIST-FACEMASK
GTIN 8596342049064
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions